Meditatie

 

Suzanne meditatieIk geef nu zo’n 8 jaar meditatiecursussen. Het begeleiden van ‘de geleide fantasie’, zoals de meditatie vorm heet die ik beoefen, even als de rustgevende stem, heb ik van mijn vader meegekregen. Hij geeft al 40 jaar meditatie en het is me met de paplepel ingegoten. Ik neem de deelnemers mee in een reis naar binnen, help ze bewust te worden van het lichaam, spanning los te laten, ontspanning toe te laten en eventueel te verwelkomen wat daarbij loskomt. Het gaat over voelen en liefdevol contact maken met je lichaam. En daarnaast gaan we met de fantasie naar heerlijke oorden om op te laden aan natuur en schoonheid. Lichaam en geest reageren direct daarop. Soms ga ik nog wat dieper en ga ik via visualisatie naar heling, innerlijk kind of zelfliefde toe. Daarbij gebeuren vaak prachtige dingen. Ik stem me altijd af op de deelnemers dus iedere meditatie is anders en nieuw. Mijn meditaties worden vaak als heerlijk ontspannend, diep helend en verkwikkend ervaren. 

MANIFESTATIE MEDITATIE 

Binnenkort start ik weer met een nieuwe reeks meditatie avonden.
Deze geleide meditaties zijn gericht op kalmeren van je gedachten, het verhogen van je frequentie en het openen van je hart. Via affirmaties manifesteren we een prachtige toekomst en geef je alle onderdelen van je leven meer licht. Door ook thuis naar de meditaties te luisteren of zelf de affirmaties te herhalen kun je nog gerichter je levensenergie in de richting sturen van je verlangen.

Via deze link kun je ervaren of zo’n meditatie iets voor je is:

5 woensdagavonden in Utrecht Lunetten:
– 4 maart
– 18 maart
– 1 april
– 15 april
– 29 april

*Na de Corona tijd wordt deze cursus weer opgepakt*

 

5 zondagavonden in Oisterwijk:
– 1 maart
– 15 maart
– 29 maart
– 5 april
– 19 april
(twee nieuwe data worden nog geprikt
aanmelden kan nog steeds)

Kosten: €60,00

*Na de Corona tijd wordt deze cursus weer opgepakt*

 

NIEUW: ONLINE MEDITATIECURSUS 

BLIJF THUIS EN KOM SAMEN ONLINE MEDITEREN

In een online samenkomst via de geleide meditatie brengen we de frequente omhoog door te focussen op vertrouwen en dat te voeden. Niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen, stemmen we ons af op liefde, licht, creatie, vertrouwen.
We vormen een groepje en maken verbinding. Ik hoor graag ook jullie intentie en behoefte en neem die mee in de meditatie, een geleide mediatie.
Door alle hysterie kun je gauw overweldigd raken en het contact met je lijf verliezen. In je lijf zit de oerkracht, de verbinding met de aarde, met de natuur. Beweging, aanraking en de focus naar binnen is zo belangrijk om alle prikkels te verwerken en helpt enorm om bij je kern te komen. Dat neem ik daarom ook mee in de sessies.

Schenk jezelf een de liefdevolle aandacht die je nodig hebt, zeker in deze tijd. 

Dinsdagavond 24 maart, 31 maart en 7 april
20:00 – 21:15 
Kosten: €25

ONLINE MEDITATIE CURSUS ~ de tweede editie

“Was superfijn om in verbinding te zijn met elkaar: je kon iedereen toch goed voelen, al was het digitaal.”

Met het succes van de eerste online meditatiecursus gaan we door met een tweede! Weer een serie van 3 keer op de dinsdagavond.
Iedere week ontwerp ik een meditatie afgestemd op wat er voor mijn gevoel nodig is en op de vraag van de deelnemers. Iedereen mag iets inbrengen waar hij of zij behoefte aan heeft zoals ‘bij mezelf blijven en niet overweldigd raken door het nieuws’ en ‘de vrijheid ervaren die ik nu zo mis’. Ik vind het heel mooi om direct te kunnen inspelen op wat mijn deelnemers nodig hebben. Dat is een van de grote voordelen van het samen online mediteren (in tegenstelling tot in je eentje een opname te beluisteren).
Daarnaast is de groepsenergie die er ontstaat echt ondersteunend in het mediteren en het verbindt. Het is gezellig zo te delen in een groepje gelijkgestemden.

De meditatie zelf wordt opgenomen en stuur ik iedereen na afloop als audiobestand toe zodat je in de week die volgt tot de volgende avond de meditatie nog eens kunt herhalen.

“Het was weer heel fijn, Suzanne, je hebt een fijne stem en neemt me mee zodat er dat ontstaat wat op dat moment nodig/fijn is.”

“Het was zo fijn! De laatste tijd heb ik vooral in de avond paniek. En nu heb ik rustig kunnen slapen. Je deed het zo goed!”

“ik kwam heel goed in mijn basis terecht en voelde de verbinding met ieder en alles. Het was bijzonder. Ik kijk uit naar de volgende keer”

Welkom voor 3 nieuwe meditatie avonden op
14, 21 en 28 april.
20:00 – 21:15
€25,00
Info & aanmelden: info@creationfocus.nl
0645201955

“Suzanne is echt super goed in meditaties begeleiden. In een reeks van drie online meditatie-sessies wist ze de groep goed aan te voelen en steeds dieper mee te nemen. Ze stemt af op ieders behoefte en neemt die allemaal mee in de visualisatie. De laatste meditatie van de reeks was dan ook een diepgaande, prachtige meditatie. Zo krachtig op onszelf en tegelijkertijd voelde ik zo mooi de verbinding met de groep en het veld waarin we ons met z’n allen bevonden. Echt een aanrader als je graag lichtpuntjes van rust in je week wilt hebben, een moment waarin je helemaal kan ontspannen, dieper het vertrouwen van het leven wilt voelen en de high vibes wilt ervaren.”

 

Neem contact met me op als je interesse hebt in deelname: 0645201955 of E-mail Suzanne