Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een nieuwe, natuurlijke behandelmethode

P1180864

Je ligt gekleed op een behandeltafel. De pulser brengt het lichaam in een zacht wiegende beweging. Deze volgt het heel eigen, natuurlijke ritme van het lichaam. Geblokkeerde energie gaat weer vrij stromen. Diepe ontspanning en innerlijke rust is het gevolg.
Het effect ervan op veel klachten, fysiek en psychisch, is verrassend.
Er gaat een sterk helende werking vanuit. Je wordt je bewust van je lichaam en van jezelf. Je verzamelt jezelf tot in je wezen toe. Je ervaart harmonie, zelfacceptatie, vaak ook vermindering van klachten. Je komt meer in balans en beter in je vel te zitten.
Holistic Pulsing is geschikt voor volwassenen en voor kinderen.

P1180888Hoe verloopt een Holistic Pulsing behandeling?
Na een kort gesprek, waarin je vertelt wat de hulpvraag is, word je uitgenodigd om zo ontspannen mogelijk te gaan liggen op de behandeltafel.

Wat jij voelt is belangrijk: alles doet ertoe, want jij doet ertoe. Je geeft zelf aan wat prettig voelt en hier speel ik op in. Er wordt altijd toestemming gevraagd om je aan te raken. Door te vertellen wat er gaat gebeuren, kan het vertrouwen in het proces groeien. Juist het feit dat jij als gepulste de regie in handen hebt, maakt het veilig.

In een lichaamseigen ritme wordt je lichaam in beweging gebracht. Als je ligt hoef je niks te doen, alleen maar mee te gaan in de beweging.

P1180972De pulsbeweging kan zijn: een zachte wiegbeweging, een speelse rolbeweging, een lichte strekking, een mobiliserende lemniscaatbeweging. Juist deze afwisseling van kleine en grote pulsen geeft een diepe ontspanning. Door het afstemmen op jouw persoonlijke behoefte van dat moment lijkt het meer op een ‘dans’.

Na afloop voelen de meeste mensen zich lichter, bewegen soepeler, stralen. Je hebt jezelf gevoeld, je bent gezien en beluisterd. Het raakt je.
Vaak is er verlichting van de klachten door deze liefdevolle aandacht voor jou als persoon. Holistic Pulsing ontvangen en geven stemt altijd dankbaar.

P1180988